Etsitkö harmonikkaa Helsingissä?


HARMONIKKAMYYNTI HELSINKI

HARMONIKAT ALOITTELIJOILLE JA KONKAREILLE


Olen Kalle Kurvinen, harmonikkojen ammattilainen Kotkasta. Myyn asiakkailleni sekä uudet että käytetyt harmonikat Kotkassa Helsingissä sekä muualla Suomessa. Meidän valikoimasta löytyy soittimet jokaiselle. Meiltä saat apua soittimen valintaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai vanha konkari sekä riippumatta etsitkö aikuisten vai lasten kokoa. Löydät valikoimasta varmasti itsellesi oikean soittimen! Kotkaan pääsee bussilla moottoritietä pitkin noin 2 tunnissa. Harmonikka asioissa ilmainen noutopalvelu bussilta ja vienti takaisin bussille kuuluu palveluumme.


UUSIA JA VANHOJA SOITTIMIA


Jos olet jo pidemmän aikaa soittanut harmonikkaa ja haluaisit vaihtaa soittimesi uuteen, autan sinua mielellään uuden valinnassa. Olen ostanut, myynyt ja vaihtanut harmonikkoja jo yli 10 vuoden ajan, joten voit luottaa osaamiseeni. Valikoimasta löydät myös tarvittavat varusteet olkahihnoista takaremmeihin ja laukkuihin sekä harmoniikkakasetteja ja cd-levyjä. Uusien lisäksi valikoimasta löytyy myös laaja valikoima käytettyjä harmonikkoja. Myös käytettyjen valkoimasta
löytyy soittimia sekä lapsille että aikuisille. Lisäksi edustan italialaisia Bugari-harmonikkoja, jotka ovat jo pitkään olleet hyvin tunnettuja maailmalla. Lisäksi varastostani löytyy koko joukko hyväkuntoisia vaihtosoittimia, joita kannattaa myös kysellä. On harkinnassa sitten lasten tai aikuisten malli, olet tervetullut kokeilemaan soitinta Kotkaan, jonne on vain reilun tunnin ajomatka Helsingistä! 


Tutustu valikoimaan täältä: 


Uudet harmonikat 


Käytetyt harmonikat


PITKÄ KOKEMUS JA VANKKA TUNTEMUS HARMONIKOISTA


Minulla on musiikkiopistotausta ja olen myös osallistunut useisiin valtakunnallisiin kilpailuihin. Tunnetuimpan meriittinä lienee Kultaisen Harmonikan voitto vuodelta 1996. Olen myös toiminut usean vuoden ammattimuusikkona eri artistien taustayhtyeissä.


OTA YHTEYTTÄ!


Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin soittimiin liittyen. Voit ottaa minuun yhteyttä lomakkeella. Lähetä viestisi, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!


Yhteystiedot:

Kurvinen Kalle Ky

Hiilimiiluntie 6

48310 KOTKA

050 630 43

info@kallekurvinen.fi